De kwaliteit van de producten

Herbalife doktoren

Luigi Gratton David Heber Steve Henig Louis Ignarro    John Heiss

MD,MPH         MD Ph D       Ph D             Ph D nobelprijs  Ph D,

Om de hoogste kwaliteit te kunnen blijven garanderen is Herbalife verbonden aan de Universiteit van Los Angeles. Wetenschappelijke ontwikkelingen  op het gebied van voeding worden gevolgd  door een wereldwijd team. De volgende twee personen zijn het meest bekend.

Nobelprijswinnaar Dr. Lou Ignarro

Eén van de meest prominente denkers van onze tijd op het gebied van hart en bloedvaten.  Dr. Lou Ignarro heeft in 1998 de Nobelprijs voor Fysiologie in de Geneeskunde heeft ontvangen.

Dr. David Heber
Voorzitter van de Wetenschappelijke Adviesraad en oprichter-directeur van het Center for Human Nutrition aan de UCLA. Dr. Heber is ook  auteur. Hij heeft een groot aantal boeken over gezondheidszaken op zijn naam staan zoals What Color is Your Diet? en The LA Shape Diet.

"The Chairman and Founder of Herbalife Nutrition Institute and its Editorial Board is Dr. David Heber. He is also the founding director of the UCLA* Center for Human Nutrition, and has been on the faculty of the UCLA School of Medicine since 1978. He has been repeatedly included in the list of “The Best Doctors in America” between 2001 and 2015. He was also included in the Thomson Reuters list of “The World’s Most Influential Scientific Minds: 2014”.

 

Om de hoogste kwaliteit te kunnen blijven garanderen is Herbalife verbonden aan het onderzoekscentrum van de Universiteit van Los Angeles. Nieuwe producten worden onder andere ontwikkeld door de volgende personen:


 

 

Wil je een gratis body analyse?

Neem hier contact op !

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok