Hoe werkt Herbalife?

HBL-Pakket 1

Onze producten zijn zodanig samengesteld, dat ze gemakkelijk door de cellen van ons spierweefsel kunnen worden opgenomen. Het programma bestaat uit een compleet uitgebalanceerde voeding, zodat het lichaam geen tekorten krijgt. Alle cellen krijgen precies wat ze nodig hebben. Het lichaam wordt vitaal en heeft genoeg energie om vetten te verbranden en een actief leven aan te kunnen. In plaats van spierweefsel worden de vetlagen afgebroken waar het nodig is en de spieren gevoed. Door het zelfherstellend vermogen van het lichaam kom je weer in balans.                                                          

Het principe van afslanken met Herbalife is het tegenovergestelde van afvallen door te hongeren. Als je gaat afvallen door minder te eten, meer te sporten en te weinig goede calorieën te gebruiken, wordt het spierweefsel afgebroken. Hierdoor ga je je slap en futloos voelen. Het eerste gevolg is dat het gezicht er smalletjes gaat uitzien. De plaatsen waar het vet zit, worden daardoor vaak nog meer geaccentueerd.

Afvallen door hongeren is bovendien moeilijk vol te houden, omdat het lichaam te weinig voedingstoffen krijgt.

Daarnaast neemt de behoefte om te snoepen toe. Wanneer je na een periode van onvoldoende voedsel weer normale gaat eten, is je lichaam daar niet op ingesteld. De verbranding is trager geworden. Het gevolg is het bekende jojo-effect. 

Mensen die in deze spiraal terecht komen, blijven soms hun hele leven afwisselend bezig met aankomen en afvallen, hun lijn blijft een voortdurende zorg. Het afvallen wordt bovendien steeds moeilijker.

 

Wil je een gratis body analyse?

Neem hier contact op !

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok