Inzet voor wetenschap

Herbalife draait niet alleen om geweldige producten. We willen de beste producten leveren ondersteund door de wetenschap. We verleggen constant de grenzen om voorop te blijven lopen in de voedingsindustrie. Onze producten voldoen aan de hoogste industrienormen voor onderzoek, ontwikkeling en productie dus u kunt erop vertrouwen op de kwaliteit ervan.

Expertise
Toonaangevende experts op het gebied van voeding en gezondheid maken deel uit van de Nutrition Advisory Board en het Herbalife Nutrition Institute. Hun expertise wordt gebruikt om producten te ontwikkelen en programma's te testen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke producten krijgt bestaande uit de beste ingrediënten.

Ingrediënten
Onze ingrediënten zijn afkomstig van betrouwbare leveranciers die voldoen aan onze strikte specificaties en we controleren de puurheid van al onze ingrediënten in onze geavanceerde laboratoria.

Kwaliteit 
Van de aankoop van de grondstoffen tot de levering van het eindproduct heeft productkwaliteit altijd onze hoogste prioriteit. De productieprocessen worden uitgevoerd volgens de vastgestelde kwaliteitsnormen. Er worden regelmatig controles en inspecties uitgevoerd bij de leveranciers en producenten van Herbalife om ervoor te zorgen dat ze onze procedures volgen en een hoge productienorm handhaven.

Ontwikkeling
Herbalife zet zich in voor verdere ontwikkeling en sluit daarom partnerschappen met universiteiten, als onderdeel van haar missie om de voedingswetenschap te bevorderen en voorop  te blijven lopen bij de productie van de beste voedings- en gewichtbeheersingsproducten.

 

 

 

 

 

 

Makkelijk in te passen in het gezinsleven

Als je het Herbalife voedings dieet volgt, geeft dit zelden problemen in het gezin.

In de ochtend en in de middag een uitgebalanceerde Herbalife shake en 's-avonds gewoon mee-eten met de rest van het gezin.

Natuurlijk moet je daarbij wel opletten dat je voldoende drinkt en gezond en uitgebalanceerd eet, minder aardappels of pasta (liefst alleen volkoren pasta/rijst) heeft de voorkeur en dat je daarnaast niet meedoet als er wordt 'gesnoept'. Bij de keuze voor rijst wordt zilvervliesrijst aanbevolen. Er hoeft dus verder geen afwijkende maaltijd te worden bereid.

Hoe werkt Herbalife?

HBL-Pakket 1

Onze producten zijn zodanig samengesteld, dat ze gemakkelijk door de cellen van ons spierweefsel kunnen worden opgenomen. Het programma bestaat uit een compleet uitgebalanceerde voeding, zodat het lichaam geen tekorten krijgt. Alle cellen krijgen precies wat ze nodig hebben. Het lichaam wordt vitaal en heeft genoeg energie om vetten te verbranden en een actief leven aan te kunnen. In plaats van spierweefsel worden de vetlagen afgebroken waar het nodig is en de spieren gevoed. Door het zelfherstellend vermogen van het lichaam kom je weer in balans.                                                          

Het principe van afslanken met Herbalife is het tegenovergestelde van afvallen door te hongeren. Als je gaat afvallen door minder te eten, meer te sporten en te weinig goede calorieën te gebruiken, wordt het spierweefsel afgebroken. Hierdoor ga je je slap en futloos voelen. Het eerste gevolg is dat het gezicht er smalletjes gaat uitzien. De plaatsen waar het vet zit, worden daardoor vaak nog meer geaccentueerd.

Afvallen door hongeren is bovendien moeilijk vol te houden, omdat het lichaam te weinig voedingstoffen krijgt.

Daarnaast neemt de behoefte om te snoepen toe. Wanneer je na een periode van onvoldoende voedsel weer normale gaat eten, is je lichaam daar niet op ingesteld. De verbranding is trager geworden. Het gevolg is het bekende jojo-effect. 

Mensen die in deze spiraal terecht komen, blijven soms hun hele leven afwisselend bezig met aankomen en afvallen, hun lijn blijft een voortdurende zorg. Het afvallen wordt bovendien steeds moeilijker.

Binnen enkele minuten klaargemaakt

en opgedronken of opgegeten, ook als u geen honger heeft

Een Herbalife voedingsshake is binnen enkele minuten bereid. Je kunt de shakes voorbereiden en meenemen naar bijvoorbeeld je werk of in de auto.

Voor je gezondheid is het heel belangrijk om 5 a 6 keer per dag te eten met als tussendoor gezonde snacks zoals fruit samen met een paar walnoten of een Herbalife proteïne reep. Veel mensen hebben in de ochtend geen honger of zitten 's middags nog zo vol dat ze ook dan geen honger hebben.

Je drinkt of eet een Herbalife voedingsshake zonder problemen op, waardoor je je lichaam toch van de benodigde voedingsstoffen voorziet.

Diverse verschillende smaken

en u kunt ook nog eens volop variëren

De Herbalife voedingsshakes zijn te bestellen in verschillende smaken, namelijk: Vanille, Aardbeien, Tropische Vruchten, Chocolade, Cappuccino, Tofee Appel en Kaneel en Cookies and Cream. Je kunt de shakes klaarmaken in magere (drink)yoghurt, (halfvolle- of magere) melk, karnemelk, sojamelk of eventueel in alle soorten vruchtensap.

Daarbij kan je de shakes opfrissen met allerlei soorten fruit. Kortom, er is altijd wel eens shakerecept die je lekker zul vind en zo gaan de shakes gaan niet snel vervelen. Hier vind je de nodige recepten om je shakes nog lekkerder te kunnen maken.

 

Wet- en regelgeving

De Wetgeving en Regelgeving

De voedingsproducten van Herbalife worden voor elk land waar ze op de markt komen opnieuw getest. ook in Nederland zijn de producten uitvoerig getest en goedgekeurd.

Alle voedingsproducten van Herbalife voldoen aan de Etiketeringswet. Dit wil zeggen alles wat er op het etiket staat zit er ook echt in, en alles wat erin zit staat ook op het etiket. Dit lijkt triviaal, maar is het niet. Enige tijd geleden is bijvoorbeeld Formule 1 (zie hieronder) samen met een aantal andere gewichtbeheersingsproducten getest door de consumentenbond. Het bleek het enige geteste product te zijn waarop op het etiket precies was vemeld wat er in zat, en dat alles wat er in zat ook precies goed op het etiket stond.

De voedingsproducten van Herbalife voldoen tevens aan de Megadosiswet. Mocht iemand per ongeluk een hele bus Formule 1 opeten, dan is er niets aan de hand. Diegene heeft dan alleen veel gezonde voeding binnengekregen, heeft hooguit een tijdje geen honger en kan dan een paar keer wat andere ontlasting hebben. Dat geldt ook voor kinderen.

 

Herbalife, ook om uw gewicht in balans te brengen

Als je wilt afslanken kunt je kiezen uit enorm veel manieren en producten. Wij hebben zelf gekozen voor de Herbalife producten en hier prima resultaten mee behaald worden. Dat is dan ook de reden waarom wij hier zelf zo enthousiast zijn, net als al onze klanten overigens.

Maar onze persoonlijke ervaring hoeft je natuurlijk niet te overtuigen. Daarom zullen wij hieronder aangeven waardoor Herbalife zich in belangrijke mate onderscheidt van alle andere afslankmethodes.

De voordelen van Herbalife op een rijtje als je wilt afslanken of het lichaam meer wilt voeden:

  • De Herbalife Formule 1 shake is een uitgebalanceerde voeding en bevat 52 voedingsstoffen die een mens dagelijks nodig heeft, aangevuld met vitaminen en mineralen zodat het lichaam optimaal gevoed wordt.
  • De shakes zijn verkrijgbaar in 8 Verschillende smaken en u kunt ook nog eens volop variëren.
  • Herbalife is geen crashdieet en kan voor lange tijd gebruikt bijven worden, er zijn mensen die het al meer dan 20 jaar gebruiken.
  • Binnen kortste tijd klaargemaakt en opgedronken of opgegegeten, ook als u geen honger heeft.
  • Makkelijk in te passen uw dagelijke eetpatroon. Ook voor mensen die nooit ontbijten, ideaal.
  • Is in 20 minuten opgenomen, veel sneller dan bijvoorbeeld brood.
  • Persoonlijke begeleiding door een Herbalife voedings coach.
  • Verschillende producten voor diverse 'uitdagingen' en voor een persoonlijk passend advies.

 

 

Wil je een gratis body analyse?

Neem hier contact op !

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok